HACKIT98. Three Days of Love and Hacking
http://www.ecn.org/hackit98
#hackit98 (IRCNET irc.tin.it)
hackit98@ecn.org

5,6&7/6/98
Centro Popolare Autogestito (CPA) di Firenze Sud
Viale Giannotti 79
http://www.ecn.org/cpa
Dijous, 4


Meravellosa Florència. El Duomo (mai més diré que és el mateix veure una obra d'art per Internet que veure-la al natural!!!), els jardins del palau Pitti, l'aigua del riu damunt el pont Vecchio, el de la S. Trinitat, el mercadillo de San Lorenzo, genials estàtues (Maquiavel!) davant la galeria dels Uffizi... mmm... Diu un folletó que arreplego: ***Dios es florentino***. Maybe...

A la tarda, el servidor del CPA ja està en marxa. L'acaben de muntar Alberto i NetDiver. L'un, espanyol, l'altre, florentí. "Nos hemos entendido muy bien porque los dos hablábamos el mismo lenguaje: GNU/LiNuX". Ells representen la col.laboració entre Nodo 50 i el CPA: es coneixien d'haver participat en altres trobades sobre temes socials ('Encuentro contra el Neoliberalismo' a Madrid, i altres). El HACKIT és la primera col.laboració que fan a nivell tecno.

E-mail
Hi ha hagut problemes amb el router: s'han oblidat del password que hi havien posat i han hagut de hackejar el sistema per redescobrir-lo :)

Sala Navegazione: ordenadores que se trae la gente. Uno se está bajando la última versión del LiNuX, aparecida aquella misma noche. Volten uns fanzines per una taula, 'HACK-TIC. Tudschrift voor techno-anarchisten'. Power to the People.

Detención de Miquel en el aeropuerto de Barajas, porque estaba en busca y captura, al ser insumiso. Sus últimas palabras, antes de salir corriendo, han sido: "”Pedir el indulto!!!!!!".

E-mail
Previstes: 1000 persones

Al vespre: ping pong, gossos, olor de flors, music.

Boicoop TV i Radio Hack It

Cables, hardware, màquines de tota mena i mida. Torres sin caparazón, los chips al aire, cdroms, linux, windows... Llega uno y nos informa: "Soy lupus, soy lupus". (??)

Una reunió de penya guais. Des de tios amb panxa i calba fins adolescentes de pantalón corto. Samarretes kontra el sistema, technòfiles, cyber-rights... 'Contra totes les barreres, per la lliure circulació del saber'

El cartell, criptogràfic (negre total però, si t'hi fixes, hi ha lletres vermelles escrites). Immens edifici. Graffitis virtuosos.

El paranoic que t'explica que cap revolució pot acabar amb les institucions, ja que es reprodueixen per generació espontània i que, com a màxim, s'han de buscar institucions amb pocs límits, que permetin respostes creatives. LiNuX és una institució.

Anoréxicas tecno de cabellos coloreados. Barbas espesas. Gafas. Pies descalzos.

Sólo recuerdas que estás en Italia porque la peña habla en italiano y porque el aire huele a flores y a tertulia. Pero el CAP, aquella zona, es otra más del ciberespacio, donde la familia comparte un mismo contexto e ideario. Sea donde sea que vivan sus cuerpos en aquel momento.Divendres, 5

E-mail
HACKER ART. Seminario a cura di Tommaso Tozzi.

Intenti: "Rilevare cioè un differente punto di vista in cui il flusso comunicativo e la produzione di idee diventa un fenomeno di cooperazione collettiva risultante da un complesso intreccio di relazioni in cui le soggettività e i singoli media coevolvono per e attraverso la produzione di senso, anziché di merce. Un'arte che promuove uno scambio di risorse non finalizzato al profito, quanto alla crescita ad evoluzione di comunità che si autodeterminano sul riconoscimento di sensibilità comuni".Xerrada: SAPERE IN RETE


¬¬¬¬ KRIPTONITE. Fuga dal controllo globale, crittografia, anonimato e privacy nelle reti telematiche. Joe Lametta. Ed. Nautilus.

Presentació del llibre. 18.000 lires

Joe Lametta és una entitat formada per 6 persones -> treball en grup per xarxa, des de diferents llocs.

CPA: Usar la red telemática = que radio, fanzine, etc.
CERVESA AMB L'ALBERTO (Nodo 50):
La Intranet es diu hackit98.mil
IP fija 192.168.1.x
RDSI
64 k
Router
192.168.1.1
Real Audio
WWW
IRC
FTP
HTTPS
Autodefensa digital -> "defenderse contra la agresión de los medios de comunicación, la censura, la estructura del kapital + crear pensamiento no globalizado, porque no lo queremos -> el globalizado es el pensamiento único en el mundo. Destruye la pluralidad".

HACKER ART II


Giacomo Verde: Arte subliminale o anonima. El graffiti com a art subliminal -> pintat en un tren que viatja per Itàlia. Canvies l'objecte institucional, per usar-lo pels teus fins. Però, per entendre el graffiti, has d'entendre el seu context. Obra col.lectiva i anònima.

ISOLE NELLA RETE presenta el CD-ROM "Zone Digitali"
http://vivaldi.nexus.it/commerce/tmcrew

XS4ALL presenta el seu nou lema, en una samarreta blanca: *We want bandwidth!*

NODO 50 (from Spain)

E-mailDissabte, 6


*** entrevista amb Lupo sobre el CPA -> vieja industria
*** entrevista amb Ferry Byte sobre la Strano Network
RICHARD STALLMAN. FREE SOFTWARE FOUNDATION. Presentació del vídeo.

Parla RAF, redactor de Decoder.
Stallman
HELENA VELENA et alii. Responsabilità del provider, rete e censura
*** WWW.KYUZZ.ORG/RADIOCYBERNETDiumenge, 7


{records, reflexions, coses vistes i llegides}
E-mail
I comença una altra dura setmana

E-mail
E-mail

Links

Nodo 50 - http://nodo50.ix.apc.org
Laboratorio Nodo 50 - http://nodo50.org/laboratorio
Decoder - http://www4.iol.it/decoder
Neural - http://www.pandora.it/neural

Good Info

http://www.ecn.org/hackit98/last.html
http://www.ecn.org/hackit98/webzine.html
http://www.ecn.org/hackit98/adesioni.html
http://www.apogeonline.com/informaz/art_27.html
http://www.repubblica.it/online/internet/pirati/pirati1/pirati1.htmlBy Morgana11 MB FREE Web Hosting at XOOM!